Men's Stray Merino Sweater - Grey Marl
Men's Stray Merino Sweater - Grey Marl
Men's Stray Merino Sweater - Grey Marl i gruppen Herr / Tröjor - Herr hos Röyk (18721680_r)
Modellen är 189cm lång och har på sig storlek L
Artnr. 18721680_r

Men's Stray Merino Sweater - Grey Marl

Stray Merino Sweater är en tröja stickad i hela 100% mulesingfri merinoull. Med sitt lediga uttryck är det här en tröja som passar till nästan allt, från en sväng på stan till en rejäl tur i skog och mark. Eftersom Stray Merino Sweater är stickad helt och hållet i merinoull behöver den ingen tvättning för att hålla sig luktfri heller, vilket gör den till en särskilt hållbar produkt.
1199 kr / 719 kr
Välj storlek
Storleksguide
XL : XXL :
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Stray Merino Sweater är en tröja stickad i hela 100% mulesingfri merinoull. Med sitt lediga uttryck är det här en tröja som passar till nästan allt, från en sväng på stan till en rejäl tur i skog och mark. Eftersom Stray Merino Sweater är stickad helt och hållet i merinoull behöver den ingen tvättning för att hålla sig luktfri heller, vilket gör den till en särskilt hållbar produkt.

  Features
  100% mulesingfri merinoull ger värme, antibakteriella egenskaper och minskar tvättbehovet
  Helt naturlig och komposterbar produkt

  Passform
  Herr - Normal till ledig passform
  Dam - Normal till ledig passform

  Vikt
  Herr large 330g
  Dam medium 270g

  Övrigt
  Material: 100% mulesingfri merinoull
  Garn: Nm2/30
  Certifikat: OEKO-TEX certificate, ISO 14001:2015
  Storlekar: S- XL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Litauen

  Tvättråd

  Handtvätt. Tvätta om möjligt endast när det verkligen behövs, gärna med ulltvätt för att behålla ullens egenskaper. Tänk på att det ofta räcker att låta plagget luftas utomhus.

  Vårt hållbarhetsarbete

  Made in Europe
  Produkten eller delar av produkten är gjord i Europa

  Natural fabrics
  Natural-ikonen innebär att produkten är tillverkad av 100% naturliga fibrer, vilket innebär att den är fri från syntetiska material och kemikalier som kan vara skadliga för miljön såväl som för din hälsa. Våra naturliga material är biologiskt nedbrytbara och förnybara, vilket gör dem till ett hållbart val för kläder och textilier. Dessutom tillverkas våra naturliga produkter med hållbara produktionsmetoder som minimerar dess påverkan på miljön. Genom att välja ett tyg av naturliga fibrer gör du ett medvetet val som stödjer en hälsosammare planet och en mer hållbar framtid.

  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Biodegradable
  Biodegradable-ikonen betyder att produkten är helt biologiskt nedbrytbar, det vill säga att den naturligt kan brytas ned och återvända till jorden utan att lämna skadliga rester efter sig. Genom att välja en biologiskt nedbrytbar produkt hjälper du till att minska mängden avfall som hamnar på soptippar och i hav. Våra biologiskt nedbrytbara produkter är också tillverkade av hållbara material och med hållbara produktionsmetoder, vilket minimerar dess påverkan på miljön. När du väljer vårt biologiskt nedbrytbara produkter gör du ett medvetet val för planeten och stödjer en mer hållbar framtid för alla.

  Re-Cyclable
  Återvinningsbara tyger är en viktig del av en hållbar modeindustri. Genom att använda material som kan återvinnas vid slutet av deras livslängd kan vi minska mängden avfall som hamnar på soptippar och bevara naturresurser. Återvinningsbara tyger hjälper också till att minska modeindustrins koldioxidavtryck genom att minska behovet av jungfruliga material som kräver energi och resurser för att utvinna och bearbeta.

  Utöver deras miljöfördelar kan återvinningsbara tyger vara lika högkvalitativa och hållbara som traditionella material. Många återvinningsbara tyger är tillverkade av naturliga fibrer, såsom bomull eller ull, som är nedbrytbara och kan återvända till jorden utan negativ miljöpåverkan. Andra återvinningsbara tyger är tillverkade av syntetiska fibrer, såsom polyester eller nylon, som kan återvinnas till nya material genom specialiserade processer.

  Överlag är användningen av återvinningsbara tyger ett smart val för alla som vill minimera sin påverkan på planeten. Genom att välja material som kan återvinnas kan vi minska avfall, bevara resurser och skapa en mer hållbar modeindustri.

 • Hållbarhet
 • Kategori: Herr Category
  OEKO-TEX 100: Ja
  Storlek: XL , XXL
  Woolmark: Ja
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Marie | 2023-11-27
  0 | 0
  Gillar denna tröja skarpt, den är mjuk och skön. Har en bra passform och är lagom tjock. Perfekt på kontoret eller ute på tur.
  Stina | 2023-08-31
  0 | 0
  Underbar tröja: lätt, varm, en tidlös och skön modell och varma naturfärger. Köpt 2 i olika färger (den andra efter att ha konstaterat hur skön, funktionell och fin den första var). Står emot lätt armsvett som ingen annan tröja, vädrar bara (ingen lukt).
  Susanne | 2022-09-10
  0 | 0
  Snygg och skön passform. Dock är den känslig mot användandet av en ryggsäck. (Liten dagsryggsäck) och blev nopprig och ful på ryggen redan efter 1 dag. Så nu använder jag alltid en tunnare väst för att skydda tröjan. Jag har inte tvättat den ännu, det har räckt att vädra den. Fördelen med merinoull. Så jag vet ej hur den blir efter tvätt. Om den håller formen då, så kommer jag definitivt köpa fler. Har flera andra plagg från Röjk och har alltid varit nöjd med kvaliteten.
  Susanne D. | 2021-02-16
  0 | 0
  Len, smidig varm tröja. Följ tvättråd, tröjan gillar inte varmare tvättar. Jag köpte en ny!
  Ingeborg K. | 2021-01-19
  0 | 0
  This sweater has a lovely silky touch to it and looks incredibly stylish, really as beautiful as functional. Do check out the Wool Pile Hoodie as well. Equally amazing!
  Adelina S. | 2020-12-09
  0 | 0
  Snygg och skön, tunnare ulltröja.
  Anna-Lena J. | 2020-11-02
  0 | 0
  Jag har i stort sätt haft den på mig sen den kom hem till mig. Har den på mig nu, samt en t-tröja från röjk under den. Det skönaste plagg jag någonsin haft utan att överdriva.
  Gunilla S. | 2020-10-16
  0 | 0
  Hello. Tröjan är skön varm och smidig att ha på sig! Men efter ca 3 dagars användning blev den nopprig under armar o sidan ner. Inte direkt vad jag hade tänkt mig - men gillar den ändå då den uppfyller sitt syfte- att hålla värme i tunnare ull. Bifogar bild -om det går..
  MVH Gunilla Sundin


  Skickat från min iPhone

  8 okt. 2020 kl. 13:09 skrev RÖJK Superwear :

  ?
  Emelie O. | 2020-09-22
  0 | 0
  Stickfri och bra passform!
  Hanna Jonasson | 2020-07-23
  0 | 0
  Gillar material, modell och färg. Funderat efter om jag borde valt en storlek större, mest för att jag vill kunna ha den över t-shirts som inte är så tajta. Enda minus är att det känns som den blivit lite noppig ganska fort, men har inte tittat så noga.
  Linda Edman | 2020-07-07
  0 | 0
  ??
  Robin Kjellberg | 2020-07-06
  0 | 0
  Sweater feels fantastic and looks great. I really like the strong colors so they don't look washed out. Minor issue that I'm torn about is the slight sewn hourglass shape around the waist. Would prefer a straight cut.

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country