För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt köp och att du vet hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är därför öppna med vilken information vi samlar in, hur vi samlar in den och om vi delar med oss av informationen. Vi kommer aldrig sälja dina personuppgifter till andra företag och vi skyddar dina personuppgifter genom att följa gällande dataskyddsregler.

Personuppgifter är all information som vi kan använda för att identifiera dig som enskild person, t.ex. namn, kontaktuppgifter och köphistorik.

Vi använder betalningsmetoder som Klarna och Paypal och vi kommer därför aldrig att spara dina kortuppgifter hos oss. Vi samlar endast in den nödvändiga informationen som behövs för att hantera ditt köp och leveransen av din beställning i form av namn, adress, telefonnummer, e-postadress och köphistorik hos oss. Du kan när som helst be om att få ett utdrag eller att få dina uppgifter raderade från vårt register. Endast ett mycket begränsat antal personer har tillgång till informationen.

Om vi skulle behöva behandla dina uppgifter för nya ändamål kommer vi att informera dig samt uppdatera informationen. Du kan alltid läsa den senaste informationen här på royk.com.

Logga in

Choose your country

Choose your country