Women's Merino Half Zip Hoodie - Beige
Women's Merino Half Zip Hoodie - Beige
Women's Merino Half Zip Hoodie - Beige
Women's Merino Half Zip Hoodie - Beige i gruppen Dam / Tröjor - Dam hos Röyk (2811970_r)
Modellen är 178cm lång och har på sig storlek S
Artnr. 2811970_r

Women's Merino Half Zip Hoodie - Beige

Nya Merino Half Zip Hoodie är en rejäl huvtröja med pile-stickning på insidan av tyget för maximal isolering mot kyla. Tyget är stickat i Sverige av 60% mulesingfri merinoull och 40% tencel vilket gör den oerhört funktionell samtidigt som produkten är en av de mest hållbart producerade du kan hitta i sitt slag! Kort och gott, en huvtröja för dig som inte vill tumma på vare sig funktion eller hållbarhet. Kombinera den med våra Merino Shorts för bästa skydd mot vinterns kallaste dagar.
1899 kr / 1139 kr
Välj storlek
Storleksguide
S : XL :
Välj färg:
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Merino Half Zip Hoodie är en rejäl huvtröja med pile-stickning på insidan av tyget för maximal isolering mot kyla. Tyget är stickat i Sverige av 60% mulesingfri merinoull och 40% tencel vilket gör den oerhört funktionell samtidigt som produkten är en av de mest hållbart producerade du kan hitta i sitt slag! Kort och gott, en huvtröja för dig som inte vill tumma på vare sig funktion eller hållbarhet.

  Features
  100% naturligt och komposterbart tyg
  Pile-stickning på insidan för maximal isolering mot kyla
  Mulesingfri merinoull bidrar med värme, hög isoleringsförmåga och antibakteriella egenskaper
  Tencel är cellulosa framställd av träfiber. Det är mjukt mot huden och oerhört snällt mot miljön, samtidigt som det är naturligt antibakteriellt

  Passform
  Herr - Normal till figurnära passform
  Dam - Normal till figurnära passform

  Vikt
  Herr large 520 g
  Dam medium 470 g

  Övrigt
  Material: 60% mulesingfri merinoull, 40% tencel
  Tyg: tillverkat i Sverige, 360gr/m², OEKO TEX 100 
  Storlekar: S-XXL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Estland
  Certifikat fabrik: OEKO TEX 100, GOTS (Global Organic Textile Standard), FAIRTRADE, ISO 14001

  Tvättråd
  30° ulltvätt. Tvätta om möjligt endast när det verkligen behövs, gärna med ulltvätt för att behålla ullens egenskaper. Tänk på att det ofta räcker att låta plagget luftas utomhus.

  Vårt hållbarhetsarbete

  Made in Europe
  Produkten eller delar av produkten är gjord i Europa

  Made in Sweden
  Produkten eller delar av produkten är gjord i Sverige

  Natural fabrics
  Natural-ikonen innebär att produkten är tillverkad av 100% naturliga fibrer, vilket innebär att den är fri från syntetiska material och kemikalier som kan vara skadliga för miljön såväl som för din hälsa. Våra naturliga material är biologiskt nedbrytbara och förnybara, vilket gör dem till ett hållbart val för kläder och textilier. Dessutom tillverkas våra naturliga produkter med hållbara produktionsmetoder som minimerar dess påverkan på miljön. Genom att välja ett tyg av naturliga fibrer gör du ett medvetet val som stödjer en hälsosammare planet och en mer hållbar framtid.

  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Biodegradable
  Biodegradable-ikonen betyder att produkten är helt biologiskt nedbrytbar, det vill säga att den naturligt kan brytas ned och återvända till jorden utan att lämna skadliga rester efter sig. Genom att välja en biologiskt nedbrytbar produkt hjälper du till att minska mängden avfall som hamnar på soptippar och i hav. Våra biologiskt nedbrytbara produkter är också tillverkade av hållbara material och med hållbara produktionsmetoder, vilket minimerar dess påverkan på miljön. När du väljer vårt biologiskt nedbrytbara produkter gör du ett medvetet val för planeten och stödjer en mer hållbar framtid för alla.

  Re-Cyclable
  Återvinningsbara tyger är en viktig del av en hållbar modeindustri. Genom att använda material som kan återvinnas vid slutet av deras livslängd kan vi minska mängden avfall som hamnar på soptippar och bevara naturresurser. Återvinningsbara tyger hjälper också till att minska modeindustrins koldioxidavtryck genom att minska behovet av jungfruliga material som kräver energi och resurser för att utvinna och bearbeta.

  Utöver deras miljöfördelar kan återvinningsbara tyger vara lika högkvalitativa och hållbara som traditionella material. Många återvinningsbara tyger är tillverkade av naturliga fibrer, såsom bomull eller ull, som är nedbrytbara och kan återvända till jorden utan negativ miljöpåverkan. Andra återvinningsbara tyger är tillverkade av syntetiska fibrer, såsom polyester eller nylon, som kan återvinnas till nya material genom specialiserade processer.

  Överlag är användningen av återvinningsbara tyger ett smart val för alla som vill minimera sin påverkan på planeten. Genom att välja material som kan återvinnas kan vi minska avfall, bevara resurser och skapa en mer hållbar modeindustri.

 • Hållbarhet
 • Biodegradeable: Ja
  Färg: Beige
  GOTS (Global Organic Textile Standard): Ja
  Kategori: Dam Category
  Made in EU: Ja
  Made in Sweden: Ja
  Natural Fabric: Ja
  OEKO-TEX 100: Ja
  Recyclable: Ja
  Responsible Wool: Ja
  Storlek: L , M , S , XL , XS
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 5
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  UG | 2023-10-25
  1 | 0
  Skön tröja med fina detaljer. Dragkedjorna på fickan gör den till en ny favorit.
  Jenny Kärner | 2023-10-07
  1 | 0
  Det bästa köp jag gjort! Så mjuk, skön och varm.
  Libell | 2023-04-06
  1 | 0
  Min frus tröja. Hon älskar den och har två för att inte gå i samma hela tiden. Väldigt skön och fin kvalité. Värmer gott men andas bra så den funkar i alla lägen. Själv föredrar jag den med hel dragkjedja, men det är en smaksak. Helt klart 5av5
  Linus | 2023-03-22
  1 | 0
  Skön, lagom varm och tillverkad i Europa med svensk textil. Skönt att hitta något som inte är gjort i en kina fabrik.. enda lilla problemet jag har med den är att mudden vid handleden är lite onödigt vid, annars är den fantastisk!
  Anna | 2022-09-13
  1 | 0
  Otroligt fin tröja, jättebra kvalitet! Varm och snygg! Mycket uppskattad av min kille!

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country