Women's Merino/Bamboo Long Pants - Black
Women's Merino/Bamboo Long Pants - Black i gruppen Dam / Underställ - Dam hos Röyk (2148080_r)
Artnr. 2148080_r

Women's Merino/Bamboo Long Pants - Black

Nya Merino/Bamboo är en serie underställ med ett tyg i merinoull och bambuviskos som ger en oerhört mjuk och behaglig känsla mot huden. Dessa underställ har en fantastisk förmåga att reglera temperatur och hålla sig fräscha länge tack vare de båda materialens antibakteriella kvalitéer. Detta minskar också kraftigt behovet av regelbunden tvättning, vilket gör dem till ett utmärkt val ur hållbarhetssynpunkt. Ett fantastiskt underställ som passar lika bra till vardagen som till aktivitet!
699 kr
Välj storlek
Storleksguide
XS : S : M : L : XL :
Välj färg:
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Nya Merino/Bamboo är en serie underställ med ett tyg i merinoull och bambuviskos som ger en oerhört mjuk och behaglig känsla mot huden. Dessa underställ har en fantastisk förmåga att reglera temperatur och hålla sig fräscha länge tack vare de båda materialens antibakteriella kvalitéer. Detta minskar också kraftigt behovet av regelbunden tvättning, vilket gör dem till ett utmärkt val ur hållbarhetssynpunkt. Ett fantastiskt underställ som passar lika bra till vardagen som till aktivitet!

  Features
  • Mulesingfri merinoull gör plagget värmande även när det är blött och har enastående antibakteriella egenskaper, för en luktfri upplevelse
  • Bambuviskos är svalt och skönt mot huden och gör plagget lätt att bära även för den som är känslig mot ull

  Passform
  Herr - Normal passform
  Dam - Normal passform, hög midja

  Vikt
  Herr large 180g
  Dam small 160g

  Övrigt
  Material: 50% mulesingfri merinoull, 46% bambuviskos, 4% elastan
  Tyg: 190 gr/m²
  Certifikat: Oeko tex 100 , FSC , RWS certificate

  Storlekar: S-XXL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Kina

  Tvättråd
  30° ulltvätt. Tvätta om möjligt endast när det verkligen behövs, gärna med ulltvätt för att behålla ullens egenskaper. Tänk på att det ofta räcker att låta plagget luftas utomhus.

  Vårt hållbarhetsarbete

  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Unbleached
  Unbleached-ikonen betyder att produkten är tillverkad med ett garn eller tyg som inte utsatts för blekning, vilket gör den till ett hållbart val som minimerar miljöpåverkan genom att undvika användning av hårda kemikalier som vanligtvis används i blekningsprocessen. Genom att välja oblekt tyg visar du också uppskattning för materialets naturliga färg och skönhet. Dessutom är ofärgade material ofta mer hållbara än deras blekta motsvarigheter, vilket gör dem till ett långlivat och miljövänligt val.
 • Hållbarhet
 • Färg: Svart
  Kategori: Dam Category
  Responsible Wool: Ja
  Unbleached: Ja
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country