Women's Merino T-shirt - Bronze green
Women's Merino T-shirt - Bronze green i gruppen Dam / Tröjor - Dam / Merino tröja - Dam hos Röyk (2201370_r)
Artnr. 2201370_r

Women's Merino T-shirt - Bronze green

Med sin blandning av mulesingfri merinoull och bambuviskos kommer du känna dig lika fräsch och bekväm som snygg i vår nya Merino T-Shirt. Den här stilrena t-shirten passar givetvis lika bra till vardags som till alla tänkbara friluftsaktiviteter. Eftersom den dessutom är helt komposterbar kan du med gott samvete gräva ner den i jorden och odla dina grönsaker i myllan när den nått slutet på sin livslängd.
599 kr
Välj storlek
Storleksguide
XS : S :
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Med sin blandning av mulesingfri merinoull och bambuviskos kommer du känna dig lika fräsch och bekväm som snygg i vår nya Merino T-Shirt. Den här stilrena t-shirten passar givetvis lika bra till vardags som till alla tänkbara friluftsaktiviteter. Eftersom den dessutom är helt komposterbar kan du med gott samvete gräva ner den i jorden och odla dina grönsaker i myllan när den nått slutet på sin livslängd.

  Features
  Helt naturlig och komposterbar produkt
  Mulesingfri merinoull för värme samt minskat tvättande och klimatpåverkan
  Modal är mjukt, reglerar temperatur väl och är naturligt antibakteriellt

  Passform
  Herr - Normal passform
  Dam - Normal till figurnära passform

  Vikt
  Herr large 150 g
  Dam small 150g


  Övrigt
  Material: 50% mulesingfri merinoull, 50% bambuviskos
  Tyg: 150g/m², Oeko tex 100 , FSC , RWS 
  Storlekar: S-XXL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Kina

  Tvättråd
  30º ullmaskintvätt. Tvättas ut och in på ullprogram, tillsammans med liknande färger. Använd ej sköljmedel. Torktumlas ej.


  Vårt hållbarhetsarbete

  Natural fabrics
  Natural-ikonen innebär att produkten är tillverkad av 100% naturliga fibrer, vilket innebär att den är fri från syntetiska material och kemikalier som kan vara skadliga för miljön såväl som för din hälsa. Våra naturliga material är biologiskt nedbrytbara och förnybara, vilket gör dem till ett hållbart val för kläder och textilier. Dessutom tillverkas våra naturliga produkter med hållbara produktionsmetoder som minimerar dess påverkan på miljön. Genom att välja ett tyg av naturliga fibrer gör du ett medvetet val som stödjer en hälsosammare planet och en mer hållbar framtid.

  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Biodegradable
  Biodegradable-ikonen betyder att produkten är helt biologiskt nedbrytbar, det vill säga att den naturligt kan brytas ned och återvända till jorden utan att lämna skadliga rester efter sig. Genom att välja en biologiskt nedbrytbar produkt hjälper du till att minska mängden avfall som hamnar på soptippar och i hav. Våra biologiskt nedbrytbara produkter är också tillverkade av hållbara material och med hållbara produktionsmetoder, vilket minimerar dess påverkan på miljön. När du väljer vårt biologiskt nedbrytbara produkter gör du ett medvetet val för planeten och stödjer en mer hållbar framtid för alla.

  Re-Cyclable
  Återvinningsbara tyger är en viktig del av en hållbar modeindustri. Genom att använda material som kan återvinnas vid slutet av deras livslängd kan vi minska mängden avfall som hamnar på soptippar och bevara naturresurser. Återvinningsbara tyger hjälper också till att minska modeindustrins koldioxidavtryck genom att minska behovet av jungfruliga material som kräver energi och resurser för att utvinna och bearbeta.

  Utöver deras miljöfördelar kan återvinningsbara tyger vara lika högkvalitativa och hållbara som traditionella material. Många återvinningsbara tyger är tillverkade av naturliga fibrer, såsom bomull eller ull, som är nedbrytbara och kan återvända till jorden utan negativ miljöpåverkan. Andra återvinningsbara tyger är tillverkade av syntetiska fibrer, såsom polyester eller nylon, som kan återvinnas till nya material genom specialiserade processer.

  Överlag är användningen av återvinningsbara tyger ett smart val för alla som vill minimera sin påverkan på planeten. Genom att välja material som kan återvinnas kan vi minska avfall, bevara resurser och skapa en mer hållbar modeindustri.

 • Hållbarhet
 • Kategori: Dam Category
  Storlek: L , M , S , XL , XS
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Kajsa Markstedt | 2021-10-15
  0 | 0
  Skönt material och bra passform. Hoppas den andas bra och är lätt att vädra
  Martina | 2021-10-11
  0 | 0
  Skönt material och bra passform
  Linda-Marie Sundbom | 2021-06-11
  0 | 0
  En riktig favorit T-shirt med bra passform. Jag har flera färger och använder knappt andra tröjor längre. Jag mäter 93 runt bysten och M sitter precis som jag vill ha den, varken för tajt eller för löst.
  Clara | 2020-09-23
  0 | 0
  I really like them, but the seems twisted after the first wash on both my t-shirts.
  LINDA H. | 2020-08-31
  0 | 0
  True to size, and awsome quality.
  Anne K. | 2020-08-25
  0 | 0
  Fin färg och jätteskön!
  Sara J. | 2020-08-10
  0 | 0
  Very comfortable. Fits good, dries fast. Only negativ thing is that the seams are a bit twisted after The first wash.

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country