Women's Soft Pile Jacket - Cream
Women's Soft Pile Jacket - Cream
Women's Soft Pile Jacket - Cream
Women's Soft Pile Jacket - Cream i gruppen Dam hos Röyk (2626000_r)
Artnr. 2626000_r

Women's Soft Pile Jacket - Cream

Soft Pile Jacket är en produkt som många av våra kunder önskat i vårt sortiment. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda denna härligt varma tröja i 100% återvunna material: tyget i vår Soft Pile Jacket är nämligen stickad i 100% återvunnen polyester och även dragkedjorna är återvunna. Den höga kragen skyddar väl mot kalla vindar och tumhål i ärmsluten skänker lite extra värme åt dina händer och handleder. Både bröstfickan och de två handfickorna är försedda med dragkedjor för att hålla dina värdesaker trygga.

1199 kr / 719 kr
Välj storlek
Storleksguide
XS : S : M : L : XL :
Välj färg:
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Soft Pile Jacket är en produkt som många av våra kunder önskat i vårt sortiment. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda denna härligt varma tröja i 100% återvunna material: tyget i vår Soft Pile Jacket är nämligen stickad i 100% återvunnen polyester och även dragkedjorna är återvunna. Den höga kragen skyddar väl mot kalla vindar och tumhål i ärmsluten skänker lite extra värme åt dina händer och handleder. Både bröstfickan och de två handfickorna är försedda med dragkedjor för att hålla dina värdesaker trygga.

  Features
  Mjuk och skön
  Tumhål
  • 3 fickor, bröstficka och sidfickor
  Mjuk och hög krage

  Passform
  Herr - Normal passform
  Dam - Normal passform

  Vikt
  Herr medium 570g
  Dam medium 500g

  Övrigt
  Material: 100% återvunnen polyester
  Tyg: 300g/m²
  Dragkedjor: 100% återvunnen polyester
  Storlekar: S-XXL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Kina
  Certifikat fabrik: GRS certificate 

  Tvättråd
  30° maskintvätt. Om möjligt, tvätta endast om du behöver, använd inte sköljmedel. Att vädra plagget är oftast tillräckligt.

  Vårt hållbarhetsarbete

  Vegan
  Vegan-ikonen betyder att inga animaliska produkter eller biprodukter använts i produktionen. Genom att välja en vegansk produkt stödjer du etiska och hållbara metoder som prioriterar välbefinnandet för både djuren och planeten. Våra veganska produkter tillverkas också med hållbara material och produktionsmetoder som minimerar dess påverkan på miljön. Vi tror att mode och hållbarhet kan samexistera, och därför är vi engagerade i att skapa tyger som är både etiska och hållbara.

  Re-Cycled
  Recycled-ikonen betyder att produkten är tillverkad med återvunna material. Detta i sin tur innebär att vi minskar på både svinn och tillverkning av helt nya material. Genom att använda återvunna fibrer sparar vi också energi och minskar utsläpp av växthusgaser som annars skulle ha genererats vid tillverkning av nya material. Dessutom är de precis lika högkvalitativa och hållbara, så du kan känna dig trygg med att kunna använda dessa produkter i många år framöver.

  Re-Cyclable
  Återvinningsbara tyger är en viktig del av en hållbar modeindustri. Genom att använda material som kan återvinnas vid slutet av deras livslängd kan vi minska mängden avfall som hamnar på soptippar och bevara naturresurser. Återvinningsbara tyger hjälper också till att minska modeindustrins koldioxidavtryck genom att minska behovet av jungfruliga material som kräver energi och resurser för att utvinna och bearbeta.

  Utöver deras miljöfördelar kan återvinningsbara tyger vara lika högkvalitativa och hållbara som traditionella material. Många återvinningsbara tyger är tillverkade av naturliga fibrer, såsom bomull eller ull, som är nedbrytbara och kan återvända till jorden utan negativ miljöpåverkan. Andra återvinningsbara tyger är tillverkade av syntetiska fibrer, såsom polyester eller nylon, som kan återvinnas till nya material genom specialiserade processer.

  Överlag är användningen av återvinningsbara tyger ett smart val för alla som vill minimera sin påverkan på planeten. Genom att välja material som kan återvinnas kan vi minska avfall, bevara resurser och skapa en mer hållbar modeindustri.

 • Hållbarhet
 • Färg: Beige
  Kategori: Dam Category
  OEKO-TEX 100: Ja
  Re-cycled: Ja
  Recyclable: Ja
  Storlek: XS
  Vegan: Ja
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Kerstin | 2022-12-11
  0 | 0
  Mycket skön, men ärmslutet fungerar inte, upptäckte efter några dagar att bandet inte var fastsytt ordentligt vid tumgreppet. Det var stumt, inte följsamt.
  Daniel | 2022-11-24
  1 | 0
  Varm och skön med bra passform. Det enda jag reagerade på var att muddarna vid händerna var så tajta att sömmarna sprack vid tumhålet. Fick sy om det för hand själv bara en vecka efter att jag fått tröjan.

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country