FAQ
Se gärna våra vanligast ställda frågor.
 • Fri frakt

  Vi erbjuder fri frakt med någon av våra standardleveransmetoder på alla köp inom Sverige som överstiger 699 SEK. Standardleverans avser Budbee

  (till box) eller Schenker (till ombud). Den beräknade leveranstiden för dessa är 1-3 dagar med Budbee och 1-5 med Schenker.

 • Retur

  Det gör du enkelt genom att logga in på ditt konto på royk.se/shop eller skanna QR-koden som finns på din följesedel i försändelsen och gå till ”returer". Det är viktigt att du registrerar din retur för att vi ska kunna göra en återbetalning till dig.

  Kom ihåg att registrera din retur inom 30 dagar.

  I varje försändelse ligger en retursedel och retur fraktsedel. Lägg i retursedeln i din försändelse, klistra igen, fäst returfraktsedeln och lämna in till ombud. Du ansvarar för att returen når vårt lager.

  Man kan mixa/sampacka olika returer om man tex har beställt flera ordrar. Var då noga med att separera dessa och lägg tillhörande retursedel med varje order. Vi tar emot returer och hanterar dom veckovis. Ibland tar de upp till 3 veckor beroende på hur mycket personalen har att göra på lagret.

  Vi tar ej emot på underkläder, returkostnaden är 49 kr och dras av från din återbetalning

 • Reklamation
  Mejla oss på claims@royk.com och bifoga gärna bild och beskrivning av vad som hänt med varan. Du behöver meddela eventuell reklamation inom två månader från att felet upptäckts. Du har enligt lag reklamationsrätt på din vara i tre år, förutsatt att felets ursprung kan åberopas säljaren inom sex månader från köptillfället. https://www.arn.se/
 • Ej fått återbetalning

  Meddela då klarna i första hand via appen så tar dom detta vidare juridiskt med oss. Har du inte betalat via klarna, kontakta oss på info@royk.com så hjälper vi dig.

 • Byte
  För att göra byte av en produkt lägger du en ny order och returnerar din vara genom att använda fraktsedeln vi skickat ut till dig tillsammans med ditt köp. Vid byte av produkt, t.ex vid köp av fel storlek eller färg - lägg en ny order på färgen/storleken som du vill byta till i vår webbshop. Du ansvarar själv för att returen når vårt lager. Vi tar emot returer och hanterar dom veckovis. Ibland tar de upp till 3 veckor beroende på hur mycket personalen har att göra på lagret.
  Observera att bytesrätten ej omfattar underkläder. 
 • Byte vid annat pris

  Kontakta oss så hjälper vi dig manuellt med prisjustering, självklart ska du få samma pris på byte som på grund order. Vi kommer då be dig lägga en ny order, men ser till att vi har uppsikt på den och kan göra justering av priset i systemet manuellt.

 • Avisering vid leverans

  Gör du din beställning via Budbee får du meddelande när din order är påväg och när paketet är framme får du en pinkod till boxen skickat till dig.

  Har du valt Schenker eller Postnord som leveransalternativ blir du aviserad antingen via SMS, e-post eller brev, beroende på vad du själv gjort för aviseringsval.

 • Fel adress
  Upptäcker du att du skrivit fel adress behöver du kontakta oss omgående på info@royk.com. Det är viktigt att du kontaktar oss direkt så vi hinner ändra din adress innan varorna lämnat vårt lager vilket normalt sker samma dag, gäller vardagar. Har vi hunnit skicka din vara tillkommer det en kostnad för ändring beroende på vilket ombud du valt för leverans. Det är därför viktigt att du alltid dubbelkollar att du fyllt i rätt uppgifter innan du gör en beställning.
 • Ej upphämtat paket
  Hämtar du ej ut dina varor, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 129 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vi nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Kontakta oss
Om det är något du undrar över tveka inte att höra av dig till oss.
Snabbast går via kontaktformuläret.


Frågor via kontaktformuläret besvaras på vardagar mellan 9.00 – 16.00.


WeOutdoor Group AB
Textilgatan 31
120 30 Stockholm
Orgnr: 556820-3417
Logga in

Choose your country

Choose your country