Men's Merino Full Zip Cardigan - Black
Men's Merino Full Zip Cardigan - Black i gruppen Herr / Tröjor - Herr / Stickat - Herr hos Röyk (1340081_r)
Artnr. 1340081_r

Men's Merino Full Zip Cardigan - Black

Populära Merino Full Zip Jacket är tillbaka i uppdaterad version, nytt namn och nya härliga färger! Nya Full Zip Cardigan är en lättare stickad tröja tillverkad i mulesingfri merinoull med en hög krage för att skydda din hals från kalla vindar. Vi har också gett den handfickor med dragkedjor på bägge sidor, för att värma kalla händer eller hålla dina värdesaker i tryggt förvar. Mjuk merinoull värmer när det är kallt, andas väl och ullens antibakteriella egenskaper håller plagget fräscht längre och minskar behovet av tvättning. Med sitt vardagsvänliga utseende är det här en tröja som fungerar precis lika bra på kontoret som ute i det fria.

1599 kr
Välj storlek
Storleksguide
S : M : L : XL : XXL : 3XL :
Välj färg:
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Populära Merino Full Zip Jacket är tillbaka i uppdaterad version, nytt namn och nya härliga färger! Nya Full Zip Cardigan är en lättare stickad tröja tillverkad i mulesingfri merinoull med en hög krage för att skydda din hals från kalla vindar. Vi har också gett den handfickor med dragkedjor på bägge sidor, för att värma kalla händer eller hålla dina värdesaker i tryggt förvar. Mjuk merinoull värmer när det är kallt, andas väl och ullens antibakteriella egenskaper håller plagget fräscht längre och minskar behovet av tvättning. Med sitt vardagsvänliga utseende är det här en tröja som fungerar precis lika bra på kontoret som ute i det fria.

  Features
  Handfickor med dragkedjor
  50% mulesingfri merinoull värmer, ventilerar och håller plagget luktfritt länge

  Passform
  Herr - Normal passform
  Dam - Normal passform

  Vikt
  Herr large 400g
  Dam medium 340g

  Övrigt
  Material: 50% mulesingfri merinoull, 50% akryl (anti-pilling)
  Garn: Nm 2/30
  Certifikat: Global Recycled Standard, ISO 17055
  Storlekar: S-3XL (herr), 36-44 (dam)
  Tillverkningsland: Kina

  Tvättråd
  30° ulltvätt. Tvätta om möjligt endast när det verkligen behövs, gärna med ulltvätt för att behålla ullens egenskaper. Tänk på att det ofta räcker att låta plagget luftas utomhus.

  Vårt hållbarhetsarbete


  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Unbleached
  Unbleached-ikonen betyder att produkten är tillverkad med ett garn eller tyg som inte utsatts för blekning, vilket gör den till ett hållbart val som minimerar miljöpåverkan genom att undvika användning av hårda kemikalier som vanligtvis används i blekningsprocessen. Genom att välja oblekt tyg visar du också uppskattning för materialets naturliga färg och skönhet. Dessutom är ofärgade material ofta mer hållbara än deras blekta motsvarigheter, vilket gör dem till ett långlivat och miljövänligt val.

 • Hållbarhet
 • Färg: Svart
  Kategori: Herr Category
  Responsible Wool: Ja
  Unbleached: Ja
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country