Förnya dina älskade Röyk-produkterPå Röyk tror vi att det mest hållbara sättet att konsumera mode är att förlänga livslängden på dina kläder. Därför är vi stolta över att erbjuda ett enkelt sätt för dig att återvinna dina lättare använda Röyk-produkter. Bara packa och skicka dem till Ninyes så sköter vi resten. Som tack får du ett presentkort baserat på försäljningsvärdet att använda i vår onlinebutik, eller på ninyes.com.

Vår förpliktelse till hållbarhet slutar inte där. Röyk är en föregångare inom utomhusbranschen, dedikerad till att främja multifunktionalitet och miljömedvetna metoder. Genom att välja Röyk stöder du ett varumärke som inte bara prioriterar funktion utan även hållbarhet.

För varje Röyk-produkt som är berättigad till återförsäljning, återbetalar vi dig 50% eller 70% av det beräknade försäljningspriset. Du kan använda presentkortet direkt, utan att behöva vänta på att dina varor säljs.

Vi samarbetar med Ninyes, Europas ledande marknadsplats för second hand-kläder som är omsorgsfullt och medvetet producerade.

Klicka här för att se Ninyes aktuella utbud av begagnade Röyk-produkter.

Klicka här för att sälja dina begagnade Röyk-produkter hos Ninyes.
Logga in

Choose your country

Choose your country