Women's Merino Rib Half Zip Jumper - Navy
Women's Merino Rib Half Zip Jumper - Navy
Women's Merino Rib Half Zip Jumper - Navy i gruppen Dam / Tröjor - Dam hos Röyk (26501200_r)
Artnr. 26501200_r

Women's Merino Rib Half Zip Jumper - Navy

Merino Rib Half Zip Jumper är en helt ny tröja stickad i 100% mulesingfri merinoull. Den här rejäla stickade tröjan har en väl tilltagen krage för att skydda din hals från kalla vindar samt tumhål i muddarna för att hålla dina händer varma. Ribbstickningen ger den fantastisk passform och den fungerar precis lika bra på kontoret som ute i det fria.
1899 kr / 950 kr
Välj storlek
Storleksguide
XS : S :
Välj färg:
Fri frakt från 700 kr
Enkla returer
1-3 dagars leverans

Kan du inte trycka på "Lägg i varukorg"?
Välj storlek först.
 • Detaljer
 • Merino Rib Half Zip Jumper är en tröja stickad i 100% mulesingfri merinoull. Den här rejäla stickade tröjan har en väl tilltagen krage för att skydda din hals från kalla vindar samt tumhål i muddarna för att hålla dina händer varma. Ribbstickningen ger den fantastisk passform och den fungerar precis lika bra på kontoret som ute i det fria.

  Features
  Helt naturlig och komposterbar produkt
  100% mulesingfri merinoull
  Tumhål i muddarna
  Extra hög krage

  Passform
  Herr - Normal passform
  Dam - Normal passform

  Vikt
  Herr large 870g
  Dam medium 750g

  Övrigt
  Material: 100% mulesingfri merinoull
  Garn: Nm2/30, OEKO-TEX certificate, ISO 14001:2015
  Storlekar: S- XL (herr), XS-XL (dam)
  Tillverkningsland: Litauen

  Tvättråd

  Handtvätt. Tvätta om möjligt endast när det verkligen behövs, gärna med ulltvätt för att behålla ullens egenskaper. Tänk på att det ofta räcker att låta plagget luftas utomhus.

  Vårt hållbarhetsarbete

  Made in Europe
  Produkten eller delar av produkten är gjord i Europa

  Natural fabrics
  Natural-ikonen innebär att produkten är tillverkad av 100% naturliga fibrer, vilket innebär att den är fri från syntetiska material och kemikalier som kan vara skadliga för miljön såväl som för din hälsa. Våra naturliga material är biologiskt nedbrytbara och förnybara, vilket gör dem till ett hållbart val för kläder och textilier. Dessutom tillverkas våra naturliga produkter med hållbara produktionsmetoder som minimerar dess påverkan på miljön. Genom att välja ett tyg av naturliga fibrer gör du ett medvetet val som stödjer en hälsosammare planet och en mer hållbar framtid.

  Responsible Wool
  På Röyk älskar vi ull, vare sig det är svensk eller norsk ull, eller tysk eller australiensisk merinoull. Responsible Wool-ikonen betyder att produkten är RWS-certifierad. RWS står för Responsible Wool Standard, vilket är ett certifieringsprogram som säkerställer att ull kommer från gårdar med en framstegsvänlig inställning till omhändertagandet av sin mark, sina får och sin ull. Gårdar som certifieras enligt RWS måste uppfylla strikta djurvälfärdsstandarder och implementera de främsta metoderna inom miljömässig hållbarhet. RWS-ull garanterar det att ullen kommer från får som behandlats med omsorg och respekt. Detta innebär bland annat att djuren inte utsätts för mulesing, en smärtsam och inhuman behandling som innebär att man skär bort hudremsor från fårets bakdel för att förhindra att flugor lägger ägg där. RWS säkerställer också att fåren inte utsätts för onödigt lidande, och att de har tillgång till rent vatten, mat och skydd. Utöver fördelarna för djurvälfärden produceras RWS-ull också på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Gårdarna måste implementera metoder som främjar biologisk mångfald, bevarar vatten och minskar användningen av skadliga kemikalier. Detta innebär att RWS-ull är ett utmärkt val för de som vill minimera sin påverkan på planeten.

  Att välja RWS-ull innebär att man stöder lantbrukare som är engagerade i ansvarsfulla och hållbara metoder, och som säkerställer att den ull man köper är av högsta kvalitet och etiska standarder.

  Biodegradable
  Biodegradable-ikonen betyder att produkten är helt biologiskt nedbrytbar, det vill säga att den naturligt kan brytas ned och återvända till jorden utan att lämna skadliga rester efter sig. Genom att välja en biologiskt nedbrytbar produkt hjälper du till att minska mängden avfall som hamnar på soptippar och i hav. Våra biologiskt nedbrytbara produkter är också tillverkade av hållbara material och med hållbara produktionsmetoder, vilket minimerar dess påverkan på miljön. När du väljer vårt biologiskt nedbrytbara produkter gör du ett medvetet val för planeten och stödjer en mer hållbar framtid för alla.

  Re-Cyclable
  Återvinningsbara tyger är en viktig del av en hållbar modeindustri. Genom att använda material som kan återvinnas vid slutet av deras livslängd kan vi minska mängden avfall som hamnar på soptippar och bevara naturresurser. Återvinningsbara tyger hjälper också till att minska modeindustrins koldioxidavtryck genom att minska behovet av jungfruliga material som kräver energi och resurser för att utvinna och bearbeta.

  Utöver deras miljöfördelar kan återvinningsbara tyger vara lika högkvalitativa och hållbara som traditionella material. Många återvinningsbara tyger är tillverkade av naturliga fibrer, såsom bomull eller ull, som är nedbrytbara och kan återvända till jorden utan negativ miljöpåverkan. Andra återvinningsbara tyger är tillverkade av syntetiska fibrer, såsom polyester eller nylon, som kan återvinnas till nya material genom specialiserade processer.

  Överlag är användningen av återvinningsbara tyger ett smart val för alla som vill minimera sin påverkan på planeten. Genom att välja material som kan återvinnas kan vi minska avfall, bevara resurser och skapa en mer hållbar modeindustri.

 • Hållbarhet
 • Biodegradeable: Ja
  Färg: Blå
  Kategori: Dam Category
  Made in EU: Ja
  Natural Fabric: Ja
  OEKO-TEX 100: Ja
  Recyclable: Ja
  Responsible Wool: Ja
  Storlek: L , M , S , XL , XS
  Woolmark: Ja
 • Frakt & Lager
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:
 • Recensioner:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Hanna | 2024-03-18
  0 | 0
  Varm, mjuk, snygg, praktisk. Passar lika bra i skogen och backen som till vardags. Blir lite nopprig men så är det med naturmaterial. Toppentröja. Jag har två.
  Fabian | 2024-02-17
  0 | 0
  Andra tröjan sambon har nu köpt fast, i en annan färg - lika nöjd som med den första!
  Hanna | 2024-01-17
  0 | 0
  Varm, bekväm, snygg! Bra köp. Rekommenderar en större storlek om du inte vill att den ska sitta tight.
  Anna | 2022-06-07
  0 | 0
  Klassisk ulltröja som passar alla tillfällen utom bröllop. Lagom varm.
  Anna Jäppinen | 2022-01-07
  0 | 0
  Smidigt och enkelt att byta
  MC | 2021-12-25
  0 | 0
  Grymt skön och fin tröja som inte kliar det minsta, men jag tycker att kragen är lite för tight när dragkedjan dras hela vägen upp (då har jag ändå relativt smal hals) och tröjan har fått stora, fula noppor på flera ställen efter att ha använts endast tre gånger.
  Karin Bark | 2021-12-17
  0 | 0
  Riktigt varm och härligt tröja i mjuk kvalitet. Blev dock noppig rätt snabbt, vilket drar ner toppbetyget den annars hade fått.
  Anna-Karin Lieber | 2021-12-04
  0 | 0
  Sköna strumpor, blev tvungen att köpa ett par till
  Hanna Rabe | 2021-11-30
  0 | 0
  Jag älskar denna tröjan, från första stund! Så skön, varm och mjuk. Perfekt krage som varken sitter åt eller är för lös. Känns som det är den bästa tröjan jag haft och jag kommer använda den så länge trådarna håller ihop!

Andra köpte även

Logga in

Choose your country

Choose your country